Доставка

Имате възможност да направите поръчка по два начина:


Как да поръчате

Изберете желания от Вас продукт и натиснете бутона "Добави в количката". Ако искате да включите в поръчката и други продукти може да продължите да пазарувате по същия начин. Във всеки един момент можете да разгледате Вашата количка, да променяте количеството на избраните продукти, да изтривате и добавяте продукти както и да видите общата сума за плащане. Когато сте готови с избора си натиснете бутона "поръчай". За да завършите успешно Вашата поръчка ще преминете през следните стъпки:


  1. Информация за плащане - тук е необходимо да въведете Вашето име, фамилия и телефонен номер както и пощенски адрес за доставка на продуктите.

2. Заявка по телефона. На тел: 0892 223 378 ние с удоволствие ще Ви помогнем да изберете необходимите продукти.


Доставка и плащане

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриери на Speedy и Leo Express до адрес на получателя или до офис на куриерските фирми в съответното населено място.

Можете да изберете куриерска фирма, дата на доставка и удобен за получаване на пратката офис за Вас. 

Можете да поръчате доставка до най-близкия до Вас офис на Speedy или Лео Експрес и да получите пратката в удобно за Вас време.

При пристигане на пратката в местния офис на Speedy или Лео Експрес, след разпределянето ѝ на куриер, ще получите СМС с номер на товарителница и друга полезна информация.
Доставка до врата на клиента:

При поръчки на стойност под 100 лв., куриерската услуга остава за Ваша сметка. 

Очаквайте тарифите на двете куриерски фирми.

При поръчки на стойност от 100 лв. и повече, получавате безплатна за Вас доставка.

Бесплатна доставка за Варна 


Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта от производителя. В този случай администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.


Приятно пазаруване!


Доставка
Цена
При поръчки на стойност под 100 лв., куриерската услуга остава за Ваша сметка. Очаквайте тарифите на двете куриерски фирми.
5 BGN
При поръчки на стойност от 100 лв. и повече, получавате безплатна за Вас доставка.
0 BGN