ПРОМО пакет за регистрация

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ 1 за РЕГИСТРАЦИЯ/ВКЛЮЧВАНЕ

на НОВИ КЛИЕНТИ И БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ VIVASANАргана Шампoaн за блясък

Аргана шампоан за блясък в косата, с арганово мосло като източник на „звезден“ блясък, с новите кондициониращи съставки и без фосфати. Успокоява раздразнената кожа на скалпа, деликатно се грижи за из- тощена и увредена коса, укрепва корените, а полезните вещества, не- обходими за косата и чувствителната кожа на скалпа, се запазват след измиването. Уникалниятсъставнашампоанадълбокопрониквавкосъма и създава защита от външните замърсявания. Благодарение на маслото от аргана, шампоанът овлажнява, заздравявя косата и я защитава от вредните УВ лъчи, има мощни атниоксидантни качества. Шампоанът придава на ко- сата блясък с ненатрачив и свеж аромат. Не съдържа лаурилсулфат натрий. Активни компоненти: маслото от семена на аргания, пшеничен протеин, алантоин, пантенол, витамин Е.

Арт: I 379

Грамаж: 200 мл

25,06 лв - 23% = 19,30 лвПаста зазъби 4 в 1

Съдържа голямо количество от етерични масла (портокал, мента, лавандула, карамфил, лимон, мащерка, шам фастък, мастикс, чае- но дърво, манука, канука) за ефективни грижи за устната кухина: укрепване на венците, предпазване от възникване на кариес, зъбен камък, поява на хъркане. Ефективно почиства зъбите, дезинфекцира лигавицата на устата, пречи на образуването на неприятна миризма от устата и освежава дишането. Укрепва венците, подобрява кръво- обръщението в меките тъкани на гърлото, облекчава дишането, спо- мага за намаляване на хъркането.

Арт: Е 156

Грамаж: 75 мл.

25,06 лв. - 23% = 16,84 лв.«Ацерола»

(тропическа вишна на таблетки)

Хранителна добавка с общоукрепващо действие. Съдържа
концентрат от сок от Ацерола. За задоволяване нуждата на организма от ви- тамин С. Ацеролата съдържа до 4,5% повече витамин С, в сравнение с 0,05% в обелен портокал. Ацеролата доставя два пъти повече магнезий, калий и витамин В5 в сравнение с портокала. Ацеролата е източник на витамин А. Укрепва имунитета и целия организъм, има силно антиоксидантно действие. Препоръчва се при преумора, след боледуване, в период на бременност и лактация, за профилактика при отпадналост, кашлица, слабост от вирусен и характер.

Арт: S 05.

Грамаж: 60 таблетки

31,33 лв - 23% = 24,12 лв.


Масло от Бразилски ПОРТОКАЛ

Маслото от портокал оказва спазмолитично и успокояващо дей- ствие, има позитивно въздействие върху нервната система, повиша- ва работоспособността и концентрацията на вниманието. Аромава- ните с портокалово масло са ефикасни против безсъние, при нервна възбуда, помага за отстраняване на целулит.

Маслото от портокал почиства добре кожата, избелва пигментните петна, способства за обновяването на клетките, подобрява цвета на лицето. Маслото се добавя в козметични кремове, балсами, лосиони и др. Особено е ефикасно за суха кожа.

Арт: 113

Грамаж: 10 мл

21,18 лв - 23% = 16,31 лв.


Балсам «Алпийски билки»

Универсален балсам създаден от великолепна комбинация: екс- тракти от етерични масла от 33 билки, нату- рални масла ши и рициново. Oтлично дезинфекциращо и антибактериално средство. Не предизвиква алер- гии! Препоръчва се при: простуда, хрема, кашлица, остри инфекциозни и вирусни състояния, болки в гърлото и главата, виене на свят, болки и високо налягане в ушите, ухапвания от насекоми, болки в мускулите и ставите, помага при възпаления на опорно-двигателната система, спортни травми, разтягане на мускулите. Зарежда с енергия, тонизира, способства за проясняване на съзнанието и повишава концентрацията. Благодарение на своята висока ефективност и компактна опаковка е незаменим помощник при пътувания.

Арт: Е 147

Грамаж: 10 г

21,18 лв - 23% = 16,31 лв.


ОБЩА СТОЙНОСТ на ПАКЕТА 93 лв ВМЕСТО 121 лв

Период на действие до 31 март 2017


Форма за клиентска карта

Нет комментариев
Добавить комментарий